Optiek Buggenhout

Welkom bij Optiek Claeys, een gerenommeerde optiek in Buggenhout, geworteld in vakmanschap en toewijding. Opgericht door Pierre Claeys meer dan 45 jaar geleden, zijn we een vertrouwd adres geworden voor hoogwaardige oog- en hoorzorgoplossingen.

Optiek Buggenhout.

Meer dan alleen een optiekzaak in Buggenhout

Optiek Claeys is een belofte van persoonlijke aandacht en zorg voor elke klant. Onze passie voor ons vak motiveert ons om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de optiek- en hoorzorgsector. Dit professionalisme komt tot uiting in de kwaliteit van onze producten en de expertise van ons team.

Bezoek optiekAfspraak maken

Meer dan 45 jaar ervaring

Bij Optiek Claeys gaan we verder dan alleen het leveren van producten; we bieden een ervaring die gebaseerd is op meer dan 45 jaar expertise in optiek en hoorzorg. Ons team van optometristen en audiologen combineert niet alleen diepgaande kennis met een ongeëvenaarde passie voor het vak, maar we streven er ook naar om elke klant te voorzien van hoogwaardige diensten en advies op maat.

Transparantie en klantgerichtheid

Bij Optiek Claeys staat transparantie hoog in het vaandel. Wij geloven in eerlijke communicatie en duidelijke informatie, zonder verborgen kosten of verrassingen. Ons toegewijde team neemt graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van eerlijk en deskundig advies bij elke stap van uw optische of auditieve reis.

Assortiment van kwaliteit en diversiteit

Onze uitgebreide collectie weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en diversiteit. Van de nieuwste trends in brilmonturen tot geavanceerde hoorapparaten, wij bieden een breed scala aan producten van gerenommeerde leveranciers zoals Zeiss en Hoya. Bij Optiek Claeys vindt u gegarandeerd het perfecte product dat past bij uw stijl en behoeften.

Verbondenheid met de gemeenschap

Optiek Claeys voelt zich sterk verbonden met de gemeenschap van Buggenhout en haar klanten. Bij ons voelt u zich meteen thuis, omringd door een sfeer van vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid. Onze toewijding aan u als klant gaat verder dan alleen het verstrekken van producten; wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Ontdek onze diensten als Optiek in Buggenhout

Trendy brillen, geavanceerde contactlenzen en meer

Ontdek een uitgebreid assortiment bij Optiek Claeys: van trendy brillen en geavanceerde contactlenzen tot innovatieve hoortoestellen en hoogwaardige gehoorbescherming. Profiteer ook van onze snelle service: haal uw lenzen gratis op in de winkel binnen 24-48 uur.

Afspraak makenContactlenzen bekijken

Precieze oogmeting

Bij Optiek Claeys begrijpen we het belang van een nauwkeurige oogmeting voor de juiste gezichtscorrectie. Met behulp van de nieuwste ZEISS apparatuur en een gedetailleerd vooronderzoek, voeren onze specialisten een uitgebreide controle van uw ogen uit. Of het nu gaat om een eerste controle op uw verzoek of een aanvullende controle na een bezoek aan de oogarts, wij gebruiken geavanceerde technieken zoals de refractometer en phoropter om uw zichtbehoefte nauwkeurig te bepalen. Indien nodig, verwijzen we u door naar een oogarts voor verder onderzoek, afhankelijk van uw specifieke oogkwestie.

Bij de minste afwijking in de metingen, adviseren wij een verder onderzoek door een oogarts om uw ogen de zorg te bieden die ze nodig hebben. Daarnaast bieden we ook een scala aan low vision hulpmiddelen voor diegenen waar een standaardbril niet volstaat om kleine lettertjes te lezen. Ons gespecialiseerde team adviseert u graag over deze hulpmiddelen, variërend van vergrootglazen tot speciaal ontworpen leesbrillen, zodat u kunt genieten van een verbeterd zicht in alle aspecten van uw leven. Lees meer over onze oogmeting.

Hoorzorg

In samenwerking met Amplifon, een toonaangevend expert in hoorzorg, biedt Optiek Claeys in Buggenhout een allesomvattende oplossing voor uw ogen en oren. Profiteer van een gratis Amplifon 360 hoortest, vrijblijvende proefperiode met geselecteerde hoortoestellen, en professionele ondersteuning door erkende audiologen. Ontdek een breed scala aan hoortoestellen van topmerken, geniet van 5 jaar garantie, en kies uit diverse gehoorbeschermingsmogelijkheden. Maak een afspraak met onze audioloog Thuur Schilders voor een persoonlijke consultatie, waarbij uw behoeften altijd centraal staan. Lees meer over onze hoorzorg.

Optiek Buggenhout.

Kom langs in onze optiek in Buggenhout

Wij nodigen u van harte uit om de wereld van Optiek Claeys te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, advies nodig heeft over contactlenzen, of geïnteresseerd bent in onze hooroplossingen, ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kom langs en ervaar zelf de passie en professionaliteit die Optiek Claeys al meer dan vier decennia kenmerkt.

Claeys Optiek Buggenhout

Openingsuren:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9u - 12u | 14u - 18u30

Woensdag: 9u - 12u | 14u - 18u30

Donderdag: 9u - 12u | 14u - 18u30

Vrijdag: 9u - 12u | 14u - 18u30

Zaterdag: 9u30 - 12u | 13u30 - 17u

Volg onze optiek via Facebook of Instagram.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x