Precieze oogmeting bij Optiek Claeys

Uw zicht onze zorg

Bij Optiek Claeys begrijpen we het belang van een nauwkeurige oogmeting voor de juiste gezichtscorrectie. Met de nieuwste ZEISS apparatuur en een gedetailleerd vooronderzoek voeren we een uitgebreide controle van uw ogen uit. Of het nu gaat om een eerste controle op uw verzoek of een aanvullende controle na een bezoek aan de oogarts, onze specialisten gebruiken geavanceerde technieken zoals de refractometer en phoropter om uw zichtbehoefte nauwkeurig te bepalen. Het kan ook zijn dat we u doorverwijzen naar een oogarts, afhankelijk van uw specifieke oogkwestie. 

Geavanceerde technologie├źn voor uw ooggezondheid

De gezondheid van uw ogen is onze prioriteit. Bij de minste afwijking in de metingen, adviseren wij een verder onderzoek door een oogarts om uw ogen de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Low vision hulpmiddelen

Wanneer een standaardbril niet volstaat om de kleine lettertjes te lezen, bieden low vision hulpmiddelen uitkomst. Ons team is gespecialiseerd in het adviseren over deze hulpmiddelen, zodat u kunt genieten van een verbeterd zicht in alle aspecten van uw leven. Van vergrootglazen tot speciaal ontworpen leesbrillen, wij vinden samen met u het hulpmiddel dat het beste bij uw behoeften past.

Waarom kiezen voor oogmeting bij Optiek Claeys?

Optiek Claeys is uw vertrouwde adres voor een professionele oogmeting. Onze ervaren opticiens zorgen voor een persoonlijke benadering en nemen de tijd om uw zicht grondig te analyseren. Met onze geavanceerde apparatuur en kennis bent u verzekerd van een nauwkeurige diagnose en de best mogelijke oplossing voor uw zichtproblemen.

Ons werkgebied

Gelegen in Buggenhout, bedienen we klanten uit de wijde omgeving die op zoek zijn naar deskundigheid en precisie in oogzorg. Onze deuren staan open voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en een persoonlijke service.

Heeft u het gevoel dat uw zicht niet optimaal is of is het tijd voor een routinecontrole? Boek nu uw oogmeting bij Optiek Claeys en zet de eerste stap naar helder zicht.

Hoorzorg bij Optiek Claeys & Amplifon

Met Amplifon's expertise bieden we persoonlijke en technologisch geavanceerde hooroplossingen. Onze audioloog test uw gehoor in een geluidsarme kamer voor de beste hoortoestellen en gehoorbescherming, afgestemd op uw levensstijl en budget.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x