Over ons

Welkom bij Optiek Claeys, een gevestigde waarde geworteld in vakmanschap en toewijding, gelegen in het hart van Buggenhout. Opgericht door Pierre Claeys 45 jaar geleden, is onze optiek uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve oogzorg en hooroplossingen.

Bij Optiek Claeys draait alles om de klant. Ons doel is niet alleen om te voorzien in de behoefte aan een bril of hoorapparaat maar om een ervaring te bieden waarbij persoonlijke aandacht en zorg centraal staan. Wij geloven dat elke klant uniek is en een op maat gemaakte oplossing verdient die bij zijn of haar levensstijl past.

Onze passie voor het vak is wat ons drijft. Wij streven ernaar om de laatste ontwikkelingen in de optiekwereld op de voet te volgen en onze kennis continue te verbreden. Dit professionalisme ziet u terug in de kwaliteit van onze producten en de deskundigheid van ons team. Elk lid van ons team is toegewijd aan het leveren van de beste service en staat klaar om u te adviseren met een glimlach.

Transparantie is voor ons een sleutelwoord. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Bij ons geen kleine lettertjes of verborgen kosten, maar duidelijke informatie en eerlijk advies. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste keuze te maken.


Ons assortiment weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en diversiteit. Van de nieuwste trends in brilmonturen tot de meest geavanceerde hoorapparaten, bij ons vindt u een breed scala aan producten. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers zoals Zeiss en Hoya voor glazen en bieden een verscheidenheid aan merken in brilmonturen, van Rayban tot Odette Lunette. Dit alles om ervoor te zorgen dat u het product vindt dat perfect bij u past.

De verbondenheid met onze klanten en de gemeenschap van Buggenhout is wat Optiek Claeys zo speciaal maakt. Klanten die bij ons binnenkomen, voelen zich meteen thuis. Ze kennen ons en weten dat ze kunnen rekenen op een hoge mate van service en persoonlijke betrokkenheid. Deze verbondenheid willen we blijven versterken, vandaag en in de toekomst.

Wij nodigen u uit om de wereld van Optiek Claeys te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril, advies nodig hebt over contactlenzen, of geïnteresseerd bent in onze hooroplossingen, wij staan voor u klaar. Kom langs en ervaar zelf de passie en professionaliteit die Optiek Claeys al meer dan vier decennia definieert.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x