Hoorzorg bij Optiek Claeys & Amplifon

Uw gehoor verdient de beste zorg

In samenwerking met Amplifon, een vooraanstaand expert in hoorzorg, biedt Optiek Claeys in Buggenhout een geïntegreerde oplossing voor zowel uw ogen als uw oren. Met meer dan 65 jaar ervaring is Amplifon gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met hoorproblemen door middel van persoonlijke service en op maat gemaakte, technologisch geavanceerde oplossingen.

Persoonlijke en technologische aanpak

Onze audioloog Thuur Schilders maakt gebruik van een geluidsarme kamer in onze optiekzaak om uw gehoor optimaal te testen. Hierdoor kunnen we u begeleiden naar het vinden van het juiste hoortoestel, afgestemd op uw unieke gehoorsituatie, levensstijl en budget. Of u nu een actieve levensstijl heeft of specifieke behoeften, wij vinden samen met u de perfecte match.

Bescherm wat belangrijk is

Naast hoortoestellen bieden we een breed assortiment aan gehoorbescherming voor elke situatie. Of u nu een muziekliefhebber bent, motor rijdt, in een lawaaierige omgeving werkt of gewoon een goede nachtrust zoekt, wij hebben de oplossing om uw gehoor te beschermen.

Waar kunt u op rekenen

  • Een uitgebreide en gratis Amplifon 360 hoortest.
  • Een gratis en vrijblijvende proefperiode van 2 tot 4 weken met geselecteerde hoortoestellen.
  • Professionele ondersteuning door het RIZIV erkende audiologen.
  • Een breed gamma aan hoortoestellen van topmerken zoals Resound, Phonak en Siemens Signia.
  • Langdurige en unieke Amplifon service na aankoop.
  • 5 jaar garantie op uw hoortoestellen.
  • Een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen voor slechthorenden.
  • Gehoorbescherming op maat voor diverse behoeften en activiteiten.

Uw audioloog Thuur Schilders is elke dinsdag beschikbaar en vrijdagnamiddag van 14:00 - 17:30 voor persoonlijke consultaties, waarbij uw behoeften en comfort altijd voorop staan.

Ons werkgebied

Optiek Claeys en Amplifon verwelkomen klanten uit Buggenhout en omstreken. Wij zijn er trots op dat mensen van heinde en verre komen voor onze gespecialiseerde hoorzorg.

Bent u klaar om uw gehoor de aandacht te geven die het verdient? Boek nu uw gratis hoortest bij Optiek Claeys & Amplifon en ontdek hoe we u kunnen helpen om weer optimaal te horen.

Afspraak maken met erkend audioloog Thuur Schilders?

Dinsdag (9u - 12u30 en 13u30 - 17u30)
Vrijdag (14:00 - 17:30)

Uw gehoor is belangrijk, daarom vragen we vooraf een afspraak te maken.

Precieze oogmeting bij Optiek Claeys

We helpen u graag verder met een professionele oogmeting in onze optiek winkel of verwijzen u door naar oogarts. Afhankelijk van uw persoonlijke noden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x